Silver Sponsoren

Sponsor Compose

Compose Network Connections bv vervult een unieke rol als leverancier/distributeur. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige datacommunicatie producten, diensten en netwerk-concepten in zowel glasvezel als koper. De uniciteit vindt u in de combinatie van ontwikkeling, de beschikbaarheid van materialen en oplossingen en een hoge mate van service / dienstverlening.

Sponsor Glasvezel Gemeente

Glasvezel Gemeente is de onafhankelijke adviseur voor gemeenten en provincies bij de realisatie van hoogwaardig breedband. Hierbij richten wij ons op burgers en bedrijven in binnenstad, buitengebied en bedrijventerreinen. Samen met gemeenten en ondernemersverenigingen zijn op diverse plaatsen in Nederland glasvezelprojecten gerealiseerd. De ervaren adviseurs geven onafhankelijk advies, voorlichting en verzorgen waar nodig de onderhandeling met leveranciers.

Prysmian Group

Prysmian Group is wereldwijd marktleider op het gebied van kabels en systemen voor energie en telecommunicatie netwerken. Prysmian Group is actief in 50 landen met 20.000 medewerkers in 91 fabrieken en wereldwijd 17 R&D-centra, met een totale omzet van circa € 8 miljard (2013). In Nederland is Prysmian Group gevestigd met 6 fabrieken met haar BeNeLux hoofdkantoor in Delft, van waaruit zij met twee sterke kabelmerken: Draka en Prysmian actief in de markt is. Het merk Draka richt zich met name op de laagspannings- en telecom markt, Prysmian-kabels worden toegepast in hoogspannings en energie distributienetwerken. In ‘global R&D excellence center’ van de groep in Eindhoven, is de revolutionaire buigbare glasvezel BendBrightXS ontwikkeld.

bam

BAM Infratechniek onderkent dat bedrijven worden beoordeeld op probleemoplossend vermogen, op het nakomen van gemaakte afspraken en op de kwaliteit van de dienstverlening. Wij willen opdrachtgevers van dienst zijn in de gehele waardeketen, van ontwerp en realisatie tot en met beheer en onderhoud. Hierdoor stellen wij onze opdrachtgevers in staat zich ongestoord te concentreren op hun eigen core-business. Partnering alsmede het aangaan en onderhouden van langdurige relaties staan daarbij centraal, met als doel wederzijdse continuïteit en lagere kosten gerekend over de gehele levensduur.In de snel veranderende maatschappij gaan wij de uitdaging aan om continu te innoveren en ons aan te passen aan de veranderende wensen van de markt.Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staan bij ons hoog in het vaandel.

Sponsor VolkerWessels Telecom

Specialisten op het gebied van telecom, energie en veiligheid. Het beste uit de markt, verenigd onder één paraplu. Dat is VolkerWessels Telecom. Een zelfstandig bedrijf binnen het VolkerWessels concern met een indrukwekkende historie en jarenlange ervaring. De eerste koperen telefoonlijnen in Nederland zijn de wortels van ons bedrijf. Inmiddels hebben wij vestigingen in Nederland en België en staan wij met 1.800 medewerkers dag en nacht voor u klaar. Van betrouwbare, razendsnelle vaste en mobiele netwerken tot hoogspanning, groene energie en beveiligingsoplossingen. Uw wens is onze uitdaging!

Sponsor Glasvezel Gemeente

3M laat zich inspireren door nieuwe ideeën en transformeert deze in duizenden ingenieuze producten. Onze cultuur van creatieve samenwerking vormt de inspiratie voor een oneindige stroom van sterke technologieën die het leven beter maken. 3M is het innovatieve bedrijf dat nooit stopt met uitvinden. 3M  heeft wereldwijd 89.000 mensen in dienst en heeft vestigingen in meer dan 70 landen. In de Benelux werken wij met 1000 personen, verdeeld over 6 vestigingen.
Binnen de wereld van de telecommunicatie-infrastructuur - netwerken heeft 3M al jarenlange ervaring. 3M draagt bij aan de uitbouw van het FTTh netwerk met belangrijke innovaties op gebied van glasvezel-interconnectie. Dit voor zowel de verbetering van een bestaande infrastructuur als voor de installatie van nieuwe netwerken. Het productassortiment past zich continu aan volgens de noden van het netwerk.

Sponsor Glasvezel Gemeente

Reichle en de-Massari (R&M) is een toonaangevende wereldwijde fabrikant en leverancier van passieve bekabeling oplossingen voor hoogwaardige communicatienetwerken. Met de koper en glasvezelsystemen van R&M draagt het in belangrijke mate bij ​tot het waarborgen van de operationele betrouwbaarheid van spraak, data en beeldoverdracht wereldwijd.

R&M hoge niveau van kwaliteit van producten en het toekomstgericht ontwerp van oplossingen zorgen ervoor dat de netwerken van onze klanten duurzaam zijn en de investeringen gewaarborgd. R&M’s oplossingen worden gebruikt in woningen en kantoorgebouwen door energiemaatschappijen, telecomoperators, de industrie en zorg.

Als Zwitserse systeemleverancier heeft R&M het zichzelf ten doel gesteld om oplossingen te leveren die zorgen voor optimale functionaliteit maar ook  voldoen aan de hoogste internationale kwaliteit en veiligheidseisen. Daarnaast biedt R&M maximale installatie en onderhouds gemak. De oplossingen van R&M onderscheiden zich door hun maximale beschikbaarheid in combinatie met rendabele exploitatie van het passieve netwerk.