Gold Sponsoren

Sponsor Reggefiber

Reggefiber is een Twents bedrijf met een gezonde ambitie en een duidelijk doel: zoveel mogelijk huishoudens in Nederland aansluiten op glasvezel. Sinds de oprichting in 2005 houdt Reggefiber zich bezig met een grootschalige uitrol en exploitatie van een open glasvezelnetwerk. Reggefiber is in meer dan 175 gemeenten actief, waardoor inmiddels meer dan 1,5 miljoen huishoudens direct toegang hebben tot het glasvezelnetwerk.

Sponsor UPC

UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. UPC biedt in Nederland 1,7 miljoen klanten toegang tot de wereld van televisie. Wij worden gedreven door de visie dat iedereen, onafhankelijk van aanwezige kennis of vaardigheden, toegang heeft tot de verrassende, maar complexe digitale wereld. UPC Nederland is een dochteronderneming van de internationale kabel- en mediagroep Liberty Global. Onze diensten spelen een belangrijke rol in de samenleving en onze krachtige infrastructuur is klaar voor de toekomst. UPC werkt continu aan maatschappelijke innovatie en maakt nieuwe (maatschappelijke) diensten zoals zorg-op-afstand mogelijk. Dit doen we samen met onze medewerkers, maatschappelijke partners, leveranciers, overheid, branchegenoten en natuurlijk met onze klanten.

Sponsor Ziggo

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Ziggo bedient circa 2,8 miljoen huishoudens, 1,8 miljoen breedband internet klanten, 2,3 miljoen afnemers van digitale televisie en 1,5 miljoen telefonieabonnees. De klein- en grootzakelijke markt maakt bij ons gebruik van producten en diensten zoals telefonie, datacommunicatie en elektronische betalingsmogelijkheden. Het verzorgingsgebied – met sterke regionale bases – strekt zich uit over het grootste gedeelte van Nederland.

Sponsor Deloitte

'Deloitte' is de merknaam waaronder tienduizenden toegewijde professionals in zelfstandige memberfirms wereldwijd samenwerken op het gebied van accountancy, consulting, financiële advisering, risk management en belastingadvies. Deze firms maken onderdeel uit van Deloitte Touch Tohamatsu Limited ('DTTL'), een 'UK company limited by guarantee' (een naamloze vennootschap in het Verenigd Koninkrijk). Deloitte is met ruim 4.500 medewerkers en 18 kantoren door heel Nederland de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en financiële advisering. Wereldwijd heeft Deloitte ongeveer 200.000 medewerkers en kantoren in meer dan 150 landen. 

eurofiber.png

Eurofiber is een gespecialiseerd aanbieder van hoogwaardige glasvezelverbindingen voor de zakelijke markt. Het volledig ondergrondse glasvezelnetwerk met landelijke dekking ligt aan de basis van veel diensten waar we dagelijks gebruik van maken. Smart Grids, mobiele netwerken, verkeersregelinstallaties, bruggen en sluizen zijn aangesloten op het glasvezelnetwerk van Eurofiber.

accenture.png

Accenture is een bedrijf dat zich wereldwijd bezig houdt met management consulting, technology services en outsourcing. We hebben ongeveer 281,000 mensen in dienst die klanten bedienen in meer dan 120 landen. Wij werken met onze klanten samen om hen te helpen high-performance organisaties en overheden te worden. Dit doen we door een combinatie van bewezen ervaring en uitgebreide vaardigheden in alle industrieën en bedrijfsfuncties. Daarnaast doen we diepgaand onderzoek onder de meest succesvolle bedrijven in de wereld. Kijk voor meer informatie op www.accenture.nl

Microsoft

Onze technologie verandert de manier waarop mensen werken en leven en creëert nieuwe kansen, voor mensen, organisaties, maar ook voor de Nederlandse samenleving. Als Microsoft Nederland proberen we daar op allerlei manieren onze bijdrage aan te leveren. We helpen mensen meer uit zichzelf te halen. Met technologie die het gemakkelijk maakt om documenten te maken, in contact te blijven met vrienden en collega’s, maar ook om te genieten van muziek, films en games. We helpen organisaties productiever en flexibeler te werken. Met nieuwe oplossingen voor bijvoorbeeld beheer, virtualisatie, mobiel werken en unified communications. Zo kunnen ze technologie vóór zich laten werken. Maar we helpen ook mensen met achterstand hun arbeidskansen te vergroten en non-profit organisaties om efficiënter te werken. Want technologie creëert nieuwe kansen, maar ook een kloof tussen de mensen die deze kansen kunnen grijpen, en zij die dit niet kunnen. 

Cisco

Tomorrow starts here - Changing the Way We Work, Live, Play and Learn

Cisco helpt bedrijven om dingen, mensen, informatie en processen met elkaar te verbinden op een manier die eerder niet mogelijk was. Dit Internet of Everything verandert de manier waarop mensen met elkaar samenwerken, samenleven, spelen en leren.

Cisco is wereldleider in IT en biedt oplossingen die individuen en organisaties overal en altijd toegang geven tot de juiste informatie, mensen en samenwerkingstools. Van Enterprise Networks tot oplossingen op het gebied van Collaboration, Datacenters, Cloud en Security.

Regas 5

Regas B.V. ontwikkelt sinds 1997 het softwareprogramma REGAS 5 binnen de zorg- en welzijnssector in Nederland, België en Duitsland. Met REGAS 5 beheren organisaties en instellingen zelf hun primaire bedrijfsprocessen, op plekken waar mensen met mensen werken. Wij leveren registratie software, die processen ondersteunt, optimaliseert en continu verbetert. Bovendien zorgt het centraal vastleggen van cliëntinformatie voor een efficiënter hulpverleningsproces en inzichtelijke werkstructuur. Samen met onze professionele partners bieden wij een full service concept. Van ontwikkeling tot beheer. De eigenschappen die REGAS 5 kenmerken zijn innovativiteit, focus op de behoeften van de professional en uitgebreide toepassingsmogelijkheden. De drie pijlers in de software zijn Volgen, Verbinden en Bewaken: REGAS 5 volgt mensen, verbindt individuen en bewaakt processen. Kijk voor meer informatie over onze aanpak, sectoren en klantverhalen op www.regas.nl